Fiat Chrysler ber 1,4 millioner bileier oppgradere det elektroniske systemet. Beslutningen ble tatt etter at hackere viste hvordan de kunne overstyre elektronikken med en PC.

Det var to eksperter på cybersikkerhet som viste hvordan de fjernstyrte elektronikken i en Jeep Cherokee, en Chrysler-modell, som var i bruk.

De satt hjemme, og via en spillboks som var tilkoblet nettet, forandret de hastighet og bremseeffekten på bilen. De kunne også bruke radioen og sette på vinduspusserne.

Fiat Chrysler har sendt beskjed til eierne av 1,4 millioner om at det elektroniske systemet må oppgraderes. De vil få en minnebrikke i posten og kan enkelt gjøre det selv. Beslutningen omfatter en rekke modeller av merkene Dodge, Jeep, Ram og Chrysler produsert mellom 2013 og 2015.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNTV: Her er premium-suven uten premium-prislapp

Her er en premium-suv uten premium prislapp
Storsuv-en Kia Sportage gir deg faktisk mye bil for pengene.
01:56
Publisert: