Dette til tross for at selskapet nå etterforskes i forbindelse med et dødsfall som inntraff under testingen av verktøyet, skriver Marketwatch.com.

Musk legger til at han mener autopilot-teknologi kan redde liv i fremtiden, og at selskapet vil doble sin satsing på utdanning av folk rundt bruken av autopilot.

Den amerikanske avisen Wall Street Journal kunne mandag avsløre at amerikanske finansmyndigheter, SEC (Securities and Exchange Commission), etterforsker bilprodusenten Tesla for mulige lovbrudd knyttet til en dødsulykke knyttet til selskapets autopilot-system 7. mai.

Avisen viser til ikke-navngitte kilder «nær saken». Tesla offentliggjorde selv at ulykken involverte autopilot-systemet 30. juni.

Les mer her: Tesla etterforskes for lovbrudd etter dødsulykke

Les mer på DN.no:

Asia i dag: Spillsensasjon - 60 mrd. mer verdt på en uke

Slik var Helge Lunds superlønn i BG Group

Ga 76,5 mill. for tomt – bruker den til ny garasje dnPlus  (DN+)

Krever 8,9 mrd. i skilsmisseoppgjør dnPlus  (DN+)

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv: Tre myter om elsykkel

Tre myter om elsykkel
Anders Ølstørn, daglig leder på Birk Sport i Tønsberg, knuser tre myter om elsykkel.
00:47
Publisert:
 

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

​Offshore-lønninger og Statoil-kritikk, bank-konkurranse og renten:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.