Tesla-gründer Elon Musk lovet tidligere i oktober lanseringen av et for de fleste uventet produkt den 17. oktober.

Men igår skrev Musk en ny Twitter-melding om at annonseringen er utsatt til i morgen onsdag 19., da de trenger et par dager ekstra til å «finjustere» produktet.

Den neste planlagte lanseringen fra Tesla var egentlig et produkt fra solcelleprodusenten Tesla/SolarCity som Tesla er i ferd med å kjøpe opp. Aksjonærene i de to selskapene skal stemme over sammenslåingen 17. november.

Spekulasjoner

Mange har derfor spekulert i hva den varslede lanseringen i morgen kan dreie seg om.

Business Insider spekulerte for eksempel rett etter den første kunngjøringen om at det mest sannsynlig dreier seg om 2.0 versjonen av Teslas autopilot eller noen av løsningene for hjemmelagring av energi - Powerwall og Powerpack.

Når det gjelder ny versjon av «Autopilot» viser nettsiden til TechCrunch som skriver at en oppgradert utgave av navigeringssystemet ventelig vil gjøre Teslaer med systemet installert i stand til å lese stoppsignaler og trafikklys slik at bilene kan kjøre på autopilot også utenom motorveiene, som har vært en begrensning så langt.

Business Insider skriver også at morgendagens lansering kan handle om Model Y, som er Teslas nye SUV.

Les også: SpaceX-sjef lover morsom tur til Mars-koloni


Tesla skal oppdage ufoer

Tesla hevder det lager verdens raskeste masseproduserte bil

Revolusjonen fortsetter dnPlus (DN+)
 

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.