- Vi fikk beskjed fredag om at nå er uterestauranten stengt. Det er tolv ukers behandlingstid på vår klage, og det betyr at juli måned er tapt. Det eneste som kan redde oss nå, er et politisk vedtak som overstyrer stengningen, sier styreleder Jon A. Messel i driftsselskapet Madserud Gård AS til VG idag.

Støy og taxitrafikk
En rekke naboer i Madserud Allé - deriblant den russiske ambassadøren, har sendt inn flere klager til Plan- og bygningsetaten. Ifølge VG dreier klagene seg i hovedsak om støy og mye taxitrafikk nattestid. Oslo kommune har nå fratatt stedet uteserveringen. Spetalen mener dessuten Madserud Gård ikke har anledning til å drive restaurant på grunn av at stedet opprinnelig søkte om å være en kulturkafé.

Kongelig bråk
- De driver dette stedet som en ren restaurant hvor de siste gjestene drar klokken 01.00 om natten. Det har medført støy i gaten nattetid, belastning på nærmiljøet og meget stor taxitrafikk. Det har blitt arrangert lukkede selskaper, blant annet med Kronprinsen og Kronprinsessen, hvor det kommer svære busslaster med gjester som forlater stedet sent på natten. Dette er svært belastende, sier Øystein Stray Spetalen til VG.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.