På årsbasis har prisene steget 1,9 prosent.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var på 29.167 kroner i juli, mens det tilsvarende tallet måneden før var 28.961 kroner

- Etter uendrede priser i juni stiger boligprisene i borettslag denne måneden, sier administrerende direktør Stein Drogseth i Garanti Eiendomsmegling i en kommentar.

- Det har vært god aktivitet i markedet i en vanligvis stille måned. Prisene så langt i år har steget med fem prosent, noe som er en sterkere utvikling enn mange spådde ved inngangen til året

I juli 2014 er det i snitt 4,6 bud per borettslagsbolig. Dette er en nedgang på 0,5 bud fra juni 2014, og en oppgang på 0,6 bud sammenlignet med samme tidsrom i fjor.

Antall budgivere pr bolig er 1,9 i juli 2014. Dette er en nedgang på 0,2 budgivere fra forrige måned, og en oppgang på 0,2 budgivere sammenlignet med samme tidsrom i fjor.

- Nedgangen i antall bud og budgivere har sammenheng med lavere temperatur i markedet, som er normalt i feriemåneden juli, sier Drogseth.

Les også:
- Det er folket som lider
- Gardermoen blir aldri Frankfurt
- Håpet om å komme tilbake til finansmarkedene virker fjernt (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.