Da eiendommen første gang ble lagt ut for salg på forsommeren ifjor, var prisen 21 millioner kroner. Kun en måned senere ble prisforlangende kuttet til 18 millioner.

Nå annonseres 700 kvadratmeter hovedbolig, 14 mål herregårdslandskap og ørretbekk til 15,5 millioner kroner.

Toppen Bech og ektemannen Håkon Langballe har i en snaut år forsøkt selge eiendommen på Oakhill i Rygge kommune. Paret kjøpte huset i 2003 for 7,4 millioner kroner.

- Men jeg håper prisjusteringen kan bidra til aktivitet. Det er viktig for oss, vi ønsker å komme oss videre i livet, sier Håkon Langballe til Moss Avis.

Eiendomsmeglerne mener prisjusteringen er tilpasset markedet.

- Det har vært mange henvendelser og vi har også hatt en del visninger, sier eiendomsmegler Mona Bjerke i Meglerhuset Innlandet, til Moss Avis.

- Huset har vært tatt ut av markedet en periode, og prisnivået er justert i henhold til de forutsetninger dagens markedssituasjon indikerer.

Hovedbygningen har en gulvflate på nærmere 700 kvadratmeter fordelt på 2,5 etasjer.

Toppen Bech forklarte ifjor ønsket om å flytte til DN slik:

- Grunnen til at vi skal flytte etter ti strålende år på Oakhill, er den tilmålte tiden. Vi er 75 og 76 år gamle og føler at det er en tid for alt. Vi vet at en av oss kommer til å bli alene, og har lyst til å skape et nytt liv i leilighet før det blir for sent, sa Bech da.

Les også:

Selger etter ti år på landet

Toppen Bech kutter prisen

Taper stort på landbrukstakst dnPlus (krever innlogging)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.