Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

150 på visning

Det har vært texas i boligmarkedet på starten av det nye året.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Trengselen på de første visningene etter juleferien er stor, og særlig leiligheter i byen er like populære som fjorårets rekordår, skriver Finansavisen.

Meglere melder om 50-60 personer på visning første dagen på enkelte leiligheter. Andre har hatt enda større pågang.

Raskt salg

- Vi har hatt rundt 150 innom på to visninger denne uken, sier en fornøyd megler Magnus Asp i Acanthus Eiendomsmegling, om visningen av en leilighet i Frognerveien 29 B på Frogner i Oslo.

3-roms-leiligheten med prisantydning 3,4 millioner kroner ble solgt for 4 millioner kroner rett etter visning.

-For lite boliger

-Det er helt åpenbart for lite boliger ute nå. 90 prosent av dem som møter på visning kommer fordi de ikke har annet å se på, og de er bare på jakt etter referanser. Signalene fra kjøpere og selgere er at prisene skal videre opp denne våren, sier megler Torbjørn Ek til avisen.

Les også: Slik blir du eiendomsinvestor  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Opphetet boligmarked

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør