Scandinavian Property Development har inngått en kontrakt med KLP Eiendom om salg av Fornebu Senter og Arena Handel til en total sum på 275 millioner kroner, i tillegg til en earn-out struktur på inntil 25 millioner kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Transaksjonen ventes å være gjennomført i begynnelsen av mai 2009.

Fornebu Senter består av ca 33.500 kvmadratmeter utviklingspotensiale, hvorav ca 22.800 kvadratmeter er kjøpesenter, ca 9.200 kvadratmeter bolig og ca 1.500 kvadratmeter kontor, i tillegg til ca, 900 parkeringsplasser. Bebyggelsesplanen for prosjektet er til behandling i Bærum kommune med forventet godkjennelse i løpet av første halvår 2009.

Arena Handel AS består av ca 2.600 kvadratmeter storhandel i tillknytning til Stabæks nye fotballarena, Telenor Arena, på Fornebu.

- SPDE er veldig fornøyd med salgene som muliggjør både bedre momentum samt større fokus på eksisterende boligutvikling fremover, sier administrerende direktør Kaare Frydenberg i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.