Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Gunnar Bløndal
Gunnar Bløndal les mer

Selger Fornebu-eiendommer

Scandinavian Property Development fyller kassen med 275 millioner kroner.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Scandinavian Property Development har inngått en kontrakt med KLP Eiendom om salg av Fornebu Senter og Arena Handel til en total sum på 275 millioner kroner, i tillegg til en earn-out struktur på inntil 25 millioner kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Transaksjonen ventes å være gjennomført i begynnelsen av mai 2009.

Fornebu Senter består av ca 33.500 kvmadratmeter utviklingspotensiale, hvorav ca 22.800 kvadratmeter er kjøpesenter, ca 9.200 kvadratmeter bolig og ca 1.500 kvadratmeter kontor, i tillegg til ca, 900 parkeringsplasser. Bebyggelsesplanen for prosjektet er til behandling i Bærum kommune med forventet godkjennelse i løpet av første halvår 2009.

Arena Handel AS består av ca 2.600 kvadratmeter storhandel i tillknytning til Stabæks nye fotballarena, Telenor Arena, på Fornebu.

- SPDE er veldig fornøyd med salgene som muliggjør både bedre momentum samt større fokus på eksisterende boligutvikling fremover, sier administrerende direktør Kaare Frydenberg i meldingen.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Opphetet boligmarked

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør