Desember er den mest hektiske måneden i året for netthandel. Over 12 millioner amerikanere forventes å kjøpe julegaver over internett, og også dollarmillionærene er ivrige netthandlere, skriver luxuries4millionaire.com.

De anslår at rikingene vil svi av over ti millioner dollar på julegaver på nett i år og kjøpe en tredjedel av alle presangene ved hjelp av noen få museklikk.

Dollarmillionærene ser ut til å foretrekke virtuell shopping fremfor å trave rundt i handlegatene i ukene før jul.

I likhet med folk flest har også millionærene innsett at netthandel blir sikrere og sikrere - og er ganske så komfortabelt.

Les mer om netthandel her:

Dollar-netthandel tar av

Kurs mot New York

Ikke så billig som du tror

Her gjør du de smarte nettkjøpene

Huskeregler for netthandel

De som har råd til det, kan nå handle all slags luksus online - fra rådyre vesker til lekre haute couture-plagg og luksusferier.

Diamanter og glitrende smykker til skyhøye priser kan handles fra legendariske tiffany.com.eluxury.com og saksfifthavenue.com er det luksus i bøtter og spann, hvis man da ikke foretrekker å handle direkte fra nettsidene til designerne. Både Mulberry , Jimmy Choo,Burberry og Marni har egne nettsteder, i likhet med mange andre toppdesignere.

God juleshopping!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.