I juni ble den tidligere kassereren i Aftenposten Grafiske Klubb (AGK) dømt til tre år og tre måneders fengsel for å ha støvsuget sin egen fagforenings klubbkasse.

Nå har klubbens bankforbindelse, Sparebank1, gått med på å erstatte 2,1 millioner kroner av de 7,2 millionene som ble tappet av klubbkassen, skriver Aftenposten.

Klubben får også 3,3 millioner igjen på en underslagsforsikring via LO og gjennom salg av kasserens bolig.

Banken ønsker overfor Aftenposten ikke å kommentere hvorvidt det ligger en innrømmelse av ansvar bak forliket med klubben.

Kassereren hevdet i retten at han handlet i god tro, at han bare ville låne pengene av kassen, ikke stjele dem. Det er uansett på det rene at mannen (60) selv ble svindlet. Pengene han sendte til kvinner han hadde blitt kjent med via internett, er borte.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.