Noma åpner dørene for sitt australske prosjekt 26. januar og serverer australsk-inspirerte retter i ti uker i havnebydelen Barangaroo i Sydney.
Prisen for lunsj- eller middagsmenyen på Noma Sydney lå på 485 australske dollar, nærmere 3.000 norske kroner, men det ser altså ikke ut til å ha skremt kundene.
Siden betalingen måtte gjøres sammen med bookingen har restauranten sikret seg over 16 millioner kroner i kassen på fire minutter, skriver Goodfood.
Noma, som er blitt kåret til verdens beste restaurant fire ganger, gjorde noe lignende i januar i år da de åpnet en midlertidig restaurant i toppetasjen på et luksushotell i Tokyo i Japan. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.