Øl til påske? I dag kan du sikre deg en av disse

Tekst
følg meg

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

En rekke nye øl fra små bryggerier fra hele verden blir lansert på Polets spesialbutikker i dag. Foto: Jimmy Linus

I morgen lanseres det 72 særegne øl, mjød og sider i Polets spesialbutikker. Vi har testet 43.

En rekke surøl, barley wine, stout, porter, saison og klosterøl har funnet veien til Polets hyller som aldri før har vært i Norge. I tillegg lanseres det en rekke med øl fra norske mikrobryggerier som imponerer. Forskjellen på de utenlandske, særlig de amerikanske og britiske er at de er ganske ekstreme i smaksbildet med en forholdsvis høy alkohol. Noe som gjør at de fremstår som noe ubalanserte i forhold til de norske som fremstår som vellagde og balanserte med en lang smakskurve.

Dette er noen av det beste du kan sikre deg ved Polets ølslipp i morgen i deres spesialbutikker.  Foto: Merete Bø

Blant de ølene som blir lansert finnes det noe for en hver smak, fra de sureste og mest ekstreme surølene til den søteste og mørkeste porter. I tillegg til en delikat og lett mjød smaksatt med hyllebærblomst og et par sider.

Anbefalte videoer

Kommentarer

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør