Bobler til nasjonaldagen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Sprudlende. I tillegg til champagne og musserende, tilbyr Polet også noen glimrende alkoholfrie alternativer. Foto: Aleksander Nordahl

Dette er de beste boblene i Polets hyller.

Mai er den måneden i året hvor vi drikker mest bobler bortsett fra i desember. Enten det er til champagnefrokosten eller til spekematen, eller til skalldyrbuffeten. Musserende vin er og blir det beste valget.

Nasjonaldagen vår er bare noen dager unna, og har du ikke sikret deg gode kjøp fra Polets bestillingsliste ennå, er det ikke for sent. Vi har plukket ut det vi mener er de beste kjøpene som har fast hylleplass på Polet, både blant champagne og musserende vin. Det finnes også noen glimrende og norskproduserte alkoholfrie alternativer som også kan kjøpes på Polet.

Anbefalte videoer

Kommentarer

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør