Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Signaturretten

Annis lammepølser

Oppskrift på lammepølser av Anni Byskov

Oppskrift på lammepølser av Anni Byskov

-
+

Ingredienser

  • 1.00 kg kvernet lammekjøtt, eventuelt halvparten lam og halvparten svin. Kjøttet må ha endel fett, om lag 20 prosent
  • 17.00 g maldonsalt eller havsalt
  • 2.00 g pepper
  • 3.00 stk fedd hvitløk, finhakket
  • 0.50 stk bunt frisk persille, hakket
  • 50.00 g potetmel
  • 3.50 dl melk
  • lammetarm kaliber 26/28

SLIK GJØR DU

Blandes godt sammen og stappes i lammetarm. Pølsen kan røykes, eller trekke i vann på 80–85 grader i 10–15 minutter. Stek pølsene i panne eller grill dem. Kjøttblandingen kan også stekes som kjøttkaker.