Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Treningsmat

Råmarinert laks med egg og hovmestervinaigrette

Oppskrift på råmarinert laks med egg og hovmestervinaigrette av Jonas Lundgren.

Oppskrift på råmarinert laks med egg og hovmestervinaigrette av Jonas Lundgren.

-
+

Ingredienser

  • 400.00 g laks
  • 4.00 kokte egg
  • 1.00 dl olje
  • 1.00 ss eddik
  • 1.00 ss honning
  • 1.00 ts sennep
  • 5.00 dillkvaster
  • 1.00 ss kapers
  • 1.00 ss ansjos
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

Skjær laksen i tynne skiver og dandér på en tallerken. Hakk kokte egg og ansjos og legg over laksen. Bland sammen eddik, honning, sennep og visp inn oljen. Varm dette opp langsomt og tilsett krydder på slutten. Hell den varme sausen over laksen og topp med fersk dill.