«Har du sett filmen Wolf of Wall Street? Drømmer du om å jobbe på Wall Street? Ønsker du en fremtid innen finans? Vil du nå langt i bransjen må du starte og lykkes med det grunnleggende», het det i en stillingsannonse på Finn som ble fjernet umiddelbart etter at DN.no tok kontakt mandag.

Finansfirmaet var på jakt etter en dyktig selger og tilbød mulighet for en kickstart på karrieren, store utviklingsmuligheter for å videreutvikle seg til å bli megler, god salgserf#229 og fleksibel arbeidstid.

- Du elsker å utfordre deg selv, er ikke redd for å bruke telefon som arbeidsverktøy. Sist, men ikke minst: Du elsker å feire egen suksess, het det videre i den oppsiktsvekkende stillingsannonsen.

- Og så er dere på jakt etter den nye ulven på Wall Street?

- Tror du vi er det!? Nei, dette ble en helt vanvittig kobling og skader også bransjen for øvrig. Her er det en medarbeider hos oss som har vært litt for kjapp på labben og som jeg må ta en prat med, sier daglig leder Kai Bruun hos rekrutterings- og bemanningsbyrået Temp-team.

LES OGSÅ: <b>Fanget ulven på Wall Street</b>

Annonsen (se skjermdump under) ble lagt ut av Talent-team som henvender seg til yngre arbeidstakere og talenter.

 

- Svært uheldig
- Jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage denne stillingsannonsen. Koblingen var svært uheldig, for vi er selvfølgelig ikke på jakt etter «den nye ulven på Wall Street». Hensikten til medarbeideren var bare å lage en fengende jobbannonse som kunne skape oppmerksomhet. Det fikk den vel, men ikke den oppmerksomheten vi skulle ønske. Vi er på jakt etter en dyktig selger, og han skal ikke være i nærheten av ulven på Wall Street, understreker Kai Bruun.

Storfilmen «The Wolf of Wall Street» med Leonardo DiCaprio i hovedrollen hadde nylig premiere i Norge og viser hvordan aksjemegleren Jordan Belfort loppet amerikanske småsparere for over en halv milliard kroner gjennom et lurvete meglerhus utenfor New York. Samtidig førte han et liv preget av rusmisbruk, et ekstremt pengeforbruk og ville fester med prostituerte, kokain og rådyr champagne.

- Du skjønner helt sikkert at det ikke er en slik person vi er på jakt etter, sier Bruun.

Les mer om Jordan Belfort her:

<b>Dette er den ekte ulven på Wall Street</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.