Dette er to plasser opp fra fjorårets rangering. FT-kåringen vektlegger karrieremuligheter og grad av internasjonal orientering og mangfold.

CEMS-programmet er spesielt rettet mot studenter som ønsker en internasjonal karriere. Studentene skal blant annet gjennomføre et praksisopphold i en utenlandsk bedrift og tar ett semester ved en av de andre CEMS-skolene.

- Jeg er veldig fornøyd med at CEMS har en topplassering på rangeringen. Konkurransen blir stadig hardere, og det er gledelig at NHH-studentene kan nyte godt av dette unike tilbudet. Studentene som tar dette programmet blir spesielt godt rustet til å gjøre en internasjonal karriere, sier prorektor Sunniva Whittaker, som leder NHHs internasjonale arbeid.

- NHH har høye internasjonale ambisjoner, og CEMS-programmet er en viktig del av vår satsing. Vi ønsker å dreie vårt studietilbud i internasjonal retning. Derfor vil vi nå utvide vårt engelskspråklige tilbud med tre nye profiler fra 2015, sier Whittaker.

Masteren i økonomi- og administrasjon på NHH kommer på 60. plass på årets rangering. Dette er en plass opp fra fjorårets plassering.

Det er University of St Gallen i Sveits som topper listen. De er øverst på listen for tredje året på rad.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.