DN skriver fredag om Michael Stang Treschow (28) som nå har arvet hele skogsimperiet Treschow-Fritzøe av mor Mille-Marie Treschow (61). Selv er moren i ferd med å skrive bok.

Les hele historien om generasjonsskiftet - og om hva Mille-Marie Treschow skriver bok om:

Den nye skogsmilliardæren dnPlus (DN pluss)

100 mill. i privat eiendom

Michael Stang Treschow bor i et hus til cirka seks millioner kroner i Stavern utenfor Larvik. Eiendommene han eier utover denne kaller han «investeringer».

Blant dem tre eiendommer i Oslo, hvorav fjorårets leilighetskjøp på Tjuvholmen til 56 millioner kroner. For denne summen sikret han seg Paal Hveems to toppleiligheter, slått sammen til én på 350 kvadratmeter.

Han har tidligere uttalt i DN at store deler av gigantleiligheten skal leies ut.

– Jeg har allerede snakket med noen bekjente, ellers kan det være ambassader eller selskaper, sa han.

– Hva blir utleieprisen?

– I dag ligger det vel på 40.000-50.000 per 100 kvadrat. Det er det jeg ser på Finn i dag, sa han videre, og presiserte at han vil disponere deler av leiligheten selv.

Villa i Larvik

Treschow la ifjor sommer 12,5 millioner kroner på bordet for en villa i vannkanten ved Langestrand bad i Larvik. Han har tidligere uttalt at planen er å flytte inn i strandvillaen i Larvik.

Han eier også hytte i Vinje i Telemark.

Tilsammen har Treschow kjøpt private eiendommer for over 100 millioner kroner.

Les også:

Victoria Stang Treschow:

- Jeg har mange drømmer, men å ta over familiebedriften har aldri vært én av dem

Kamuflerte dysleksien  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.