Siden 2011 har studenter i utlandet blogget ukentlig om hverdagen sin på nettsidene til DN Talent. Konseptet fortsetter til høsten og vi leter nå etter nye personer til blogglaget for skoleåret 2015-2016.

Bloggingen går kort fortalt ut på å dele historier og opplevelser fra studiestedet ditt. Beskiv kulturforskjeller, utdanningssystemet, eksamensperioden, fritidsaktiviteter, utflukter i området og annet.

Bilder er dessuten en viktig del av bloggingen.

Er du interessert, student i utlandet og skrivefør? Da bør du:

1) skrive litt om deg selv, hvor du er og hva du gjør

2) og sende det til talent@dn.no innen fredag 31. juli.

Vi håper å høre fra deg!

Gode opplevelser

Hatice G. Yayla (26) har blogget fra Princeton University i USA.

- Å skrive om hverdagen tvang meg til å reflektere over dagligdagse opplevelser og hente ut det spennende i dem. Det fikk meg til å ta bilder på jobben, i situasjoner jeg ellers ikke ville tatt bilder, og jeg sitter nå igjen med en rik minnebok som jeg ellers ville vært foruten, sier hun.

Siren Borge (18) har blogget fra Li Po Chun United World College i Hong Kong det siste skoleåret. Her er hun med sin «tutor group».
Siren Borge (18) har blogget fra Li Po Chun United World College i Hong Kong det siste skoleåret. Her er hun med sin «tutor group».
Yayla håper innleggene inspirerer andre til å søke videreutdanning i utlandet.

- Å søke seg til USA kan være skummelt fra et finansielt ståsted - særlig nå som kronekursen er svak - men det bør ikke være så skummelt. I tillegg til de rådyre studiene, har alle amerikanske toppskoler master- og doktorgradstudier som er fullt støttet, man må bare være litt kreativ når man søker, sier hun.

Haakon Berge Wiken (20) har blogget fra St.Andrews i Skottland, og har følgende å si om bloggåret:

- Jeg har fått dele noen av de sidene ved St Andrews som mange ellers ikke hadde kjent til. Å blogge for DN talent er en fantastisk mulighet for å inspirere andre norske til å reise utenlands, og oppleve nye deler av verden.

Her finner du DN Talent-bloggene det siste året:

Siren Borge (19) fra Harstad går videregående på Li Po Chun United World College i Hong Kong.

Haakon Berge Wiken (20) fra Bærum studerer internasjonale relasjoner og økonomi ved University of St.Andrews i Skottland. 

Hatice G. Yayla (26) fra Ås tar en doktorgrad i kjemi ved Princeton University i USA.

Victoria Løken (22) studerer ved MGIMO (Moscow State Institute of International Relations) i Moskva, der hun tar en bachelor i «Government and International Affairs».(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.