Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Teknologi

Rosings hederspris til Hidas

Den norske dataforenings hederspris ble mandag kveld tildelt Peter Hidas i Gartner Group.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Han fikk prisen for lang og tro tjeneste i norsk it-bransje.

Prisen som årets it-leder gikk til Frank Møllerop i SAS Institute.

I alt ble det delt ut åtte hedersbevisninger eller Rosingpriser som de kalles, da foreningens medlemmer feiret seg selv mandag kveld. Til stede under markeringen var statsrådene Heidi Grande Røys (SV) og Liv Signe Navarsete (Sp). (©NTB)

Tekno Teknologi
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør