Samle gjerne venner, bekjente og "venner" i fleng på Facebook, men ikke for mange. Det finnes nemlig en grense for hvor populær man kan bli, og den grensen går ifølge den amerikanske professoren S. Shyam Sundar ved 800 Facebook-venner.

I utgangspunktet har Facebook lagt inn en teknisk sperre på 5000 venner. Flere Facebook-venner går det ikke an å ha. Allerede ved 1000 venner må du regne med å høre at du samler venner kun for samlingens skyld, men grensen mellom "populær" og "usikker" går langt før det, skriver New York Times.

Jo flere venner, desto mer attraktiv og selvsikker virker man. Men bare opp til 800. Da går man over grensen og blir sett på som en usikker person.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.