Børsnoteringen av Linkedin-aksjen ga pris helt øverst i intervallet det ble solgt i, 42-45 dollar. I dag er første handledag og aksjen var oppe i 120 dollar, og selges nå fpr 110 dollar. Det gir en verdivekst på 160 prosent på noen timer.

Linkedin er det første sosiale nettverket som noteres, og det ligger i kortene at det er det første av mange. Facebook og Groupon står allerede klare. Det var derfor knyttet stor spenning til mottagelsen i markedet.

Linkedin hadde i mars 100 millioner medlemmer.

Linkedin retter seg mot profesjonelle nettverk, og legger mer vekt på hva du jobber som og hva slags faglig bakgrunn du har enn noe annet. Nettstedet markedsfører seg som et rekrutteringsnettverk.

Les også om opptakten til børsnoteringen av Facebook: Facebook nærmer seg grensen (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.