Ludo mobil var på vei mot å bli endelig stengt 3. februar da de kom til en avtale med sin leverandør Ventelo i siste liten. Ludo mobils tjenester skulle holdes i gang mot en forhåndsbetaling på én million kroner, forhåndsbetaling av alle videre tjenester, samt 20 millioner kroner som skulle betales innen 16. februar, for å dekke slette Ludos gjeld til Ventelo.

- Jeg er veldig glad for at jeg er ferdig med det, og gleder meg til å konsentrere meg om å skaffe gode kunder, sa Idar Vollvik til DN.no, da det var klart at Ventelo likevel ikke ville stenge forbindelsen for Ludos kunder 3. februar.

Men den lettelsen forutsatte at Vollvik faktisk klarte å hente inn 20 millioner kroner innen torsdag denne uken. Finansavisen skriver i dag at Ventelo ikke hadde fått pengene i går ettermiddag, og kommunikasjonssjef i Ventelo, Heidi Egede-Nissen, kunne idag morges ikke si DN.no om pengene var kommet.

Går inn med noe
Idar Vollvik har foreløpig ikke svart på vår henvendelse, og hans redningsmann gjennom to runder, Kristian Adolfsen, forteller at det er Vollvik selv som har drevet med finansieringsarbeidet.

- Jeg driver en ganske stor virksomhet med 6.000 ansatte, så jeg har måttet legge litt bånd på meg, sier han.

Han har tidligere signalisert at han vil gå inn med penger i en redningsaksjon, men at det skal være snakk om flere investorer.

- Vi går inn med noe, sier han, men henviser til Vollvik for opplysninger om hvor prosessen står.

Kort vei til skifteretten
Administrerende direktør Stig Herbern i Ventelo sier til Finansavisen at veien til skifteretten kan bli svært kort hvis pengene ikke er betalt i dag.

Det kan bety en ny galgenfrist for Vollvik, som så langt har vist en imponerende evne til å holde seg flytende på tross av høye bølger.

Ved siden av trusselen om konkurs må Vollvik også innen mai finne seg en ny leverandør av mobiltjenester, ettersom Ventelo sa opp avtalen i fjor sommer.

Les saken: Ludo begjært konkurs

Les også: Her er Ludos trumfkort



Dagensit.no følger saken (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.