Facebook-gründer Mark Zuckerberg.

Facebook slår tilbake mot Yahoo!

Facebook går til motsøksmål mot Yahoo! og hevder at internettpioneren krenker det sosiale nettverkets patenter og ikke omvendt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Yahoo! saksøkte forrige måned Facebook for brudd på ti av søkemotorens patenter. Tirsdag kom motoffensiven fra nettverksgiganten i form av et søksmål utstedt til en føderal domstol i California. Facebook hevder nå at det er Yahoo! som har overtrådt ti av Facebooks patenter.

– Samtidig som vi forsvarer egne patentkrav, gjør vi dette som et svar på Yahoos kortsynte beslutning om å angripe en av sine egne partnere og prioritere en rettstvist framfor innovasjon, sier Facebooks advokat, Ted Ullyot i en uttalelse.

Facebook mener blant annet at tjenestene fotostrøm og nylig aktivitet i Yahoos bildedelingstjeneste Flickr er en overtredelse av et Facebook-patent knyttet til utviklingen av personlige nyhetsstrømmer på et sosialt nettverk. (©NTB)

Tekno
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Her er det kun businessklasse

SAS åpner Champagne-rute til USA

SAS går rett i strupen på ­konkurrentene for å kapre de viktige ­forretningspassasjerene. Det skjer fra Stavanger med 44 business-seter i ett fly.