Den norske apputvikleren WeWantToKnow AS, med lærer Jean Baptiste Huyhn i spissen, har solgt 40.000 eksemplarer av spillet Dragon Box til Iphone og Ipad, skriver Digi.no.

Spillet bruker en intuitiv metode for å lære barn - og voksne - ligninger uten bruk av x, y eller brøkstrek. Spillet er så enkelt at det kan brukes av barn ned i treårsalderen.

Ifølge Huyhn selv har spillet omsatt for over en million kroner, som betyr at utvikleren selv sitter igjen med over 700.000 kroner. Godt over en norsk lærerlønn, altså.

Dragonbox har høstet internasjonal heder også og vunnet hjem flere priser. Nå ønsker utvikleren å lage flere matematikkspill, som dekker alle deler av matematikkpensum.

Les også:
Nå kan du få din personlige Facebook-rapport
Her er app-gründernes beste tips
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.