Ifølge Canada Revenue Agency skal rundt 900 trygdenummere (social security-nummere) være på avveie etter at hackere har utnyttet sikkerhetsglippen assosiert med Heartbleed, skriver Bloomberg News.

Skattekontoret måtte stenge ned nettsiden sin i forrige uke for å undersøke sikkerheten etter at Heartbleed-problematikken ble kjent sist uke. Den er nå tilgjengelig igjen.

- Jeg vil uttrykke en beklagelse til kanadiere for tjenesteneforstyrrelsene, sier Andrew Treusch som er leder for skattekontoret i en pressemelding.

- Jeg deler bekymringen og misbilligelsen med de individene som har fått sitt personvern overtrådt av denne onde handlingen, fortsatte han.

Nå har skattekontoret gjennomgått sine dataystemer og har funnet en løsning på problemet.

Ifølge skattekontoret skal hackere ha trålet data fra nettsiden i en periode på seks timer, menmyndighetene vil ikke oppgi hvilken dato datainnbruddet har skjedd.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.