«Kim Kardashian: Hollywood» tjener 700 000 dollar, hver eneste dag, ifølge CNN og Pressfire. Det tilsvarer 4,3 millioner kroner.

Analytikere tror den amerikanske kjendisens nye spill kan ende opp med å tjene 1,2 milliarder kroner i løpet av ett år.

Målet i spillet er å klatre opp i popularitet og bli en «A-kjendis». Fotografering, kjendisfester og flørting med andre kjentfolk og superstjerner er alle ingredienser til dette spillet.

For tiden ligger «Kim Kardashian: Hollywood» på lista over de fem mest nedlastede på App Store. Spillet er også utgitt til Android-plattformen.

– Jeg vet ikke engang hva slags sjanger det er riktig å kalle dette, men folk er helt hekta, sier analytiker Doug Creutz til CNN.

Spillet er gratis å laste ned, men ekte penger kan brukes for å gi spillfiguren nye klær og penere frisyrer.

Creutz forteller CNN at det kun er sju app-er eller mobilspill som er like lukrative som Kim Kardashian-spillet på App Store akkurat nå.

Les også på DN.no:

Oljefondet kjøper Paris-eiendom

Analytikere venter Norwegian-smell (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.