Oppkjøpsfondet Apax la inn bud på det delstatlige it-konsernet Evry i desember ifjor, og sitter nå på 88 prosent av aksjene.

Nå har styret i selskapet utnevnt Björn Ivroth som ny konsernsjef som erstatter for Terje Mjøs.

- For meg er dette riktig tid for å overlate selskapet til en ny konsernsjef, sier Mjøs.

Ivroth har ifølge en pressemelding fra Evry mer enn 30 års erfaring fra lederstillinger i store it-selskaper som CGI, IBM og Accenture, og som konsulent McKinsey. De to siste årene har han vært administrerende direktør i CGI Sverige. CGI er verdens femte største uavhengige leverandør av tjenester relatert til it og forretningsprosesser.

- Jeg ser frem til å jobbe sammen med dagens ledelse og til å bli kjent med selskapet, dets kunder og de ansatte. Sammen skal vi skape et enda bedre selskap som leverer kundeopplevelser av første klasse og lønnsom vekst, sier Björn Ivroth i pressemeldingen

Evry er et av Nordens ledende it-konsern med rundt 10.000 ansatte og tilstedeværelse i 50 nordiske byer. Evry vil ifølge pressemeldingen fortsatt ha hovedkontor i Norge.

 

Les også: Vil ha Jo Lunder til Evry
 

Kutter i akseptkravet for Evry-budet  

 

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.