Høyttaleren kan fås i flere fargekombinasjoner. Vårt testeksemplar hadde grå sider med en kobberfarget ramme rundt, men den kan også fås med grønne sider, eller svarte. Det følger også med en USB-kontakt som man kan benytte for å lade mobilen om strømmen begynner å ta slutt. Med tanke på batteritiden på 24 timer tærer en lading ikke altfor mye på strømreserven. På samme side sitter også en linjeinngang om man vil koble til musikkilder som ikke har trådløs tilkobling.

Hva man ikke ser ved første øyekast er at Beoplay A2 har høyttalerelement rettet til begge sider for en meget stor og omsluttende lyd. Og det er virkelig i en klasse man kan forvente av en høyttaler i denne størrelse og prisklasse. Man kan faktisk skru kraftig opp for volumet uten at man risikerer forvrengning eller at det låter ille.

Sommermelodiene på festen låt som forventet helt utmerket og rockerytmene til drinken likeså. Det eneste man kan sette fingeren på er at det ikke er noe skikkelig trykk i bassen.

 

Konklusjon

For den som har et elegant hjem og ikke vil miste stilen selv om man bare er ute i hagen, er Beoplay A2 den perfekte portable høyttaleren. Det danske formspråket og den elegante skinnremmen syder av luksus. Dessuten har den utmerket batteritid og heldigvis en meget god lyd. Den spiller det meste uten vanskeligheter, men uten en dundrende bass. Dersom man ikke ser på det som et problem og har et sjenerøs budsjett skal man selvfølgelig slå til på denne perlen.

 

Les hele testen hos Lyd & Bilde(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.