Next Biometrics introduserer nye, ultratynne fingeravtrykksensorer som fjerner behovet for store metallrammer, som blir benyttet i den første generasjonen NEXT-sensorer.

Det melder selskapet mandag.

Dette gjør sensorene skreddersydd for det designfokuserte markedet for smarttelefoner, tablets og notebooks, ifølge selskapet.

- Vi venter at de nye ultratynne sensorene vil hjelpe oss betydelig i å ekspandere markedsandelene til Next i disse markedene, sier konsernsjef Tore Etholm-Idsøe i NEXT i meldingen.

Selskapet opplyser at den nye sensoren vil redusere materialkostnadene. Sensorens esd-robusthet vil være på et nivå som møter de relevante massemarkedene.

 

Les også: Panikken brer seg: - De må begynne å våkne opp

Børsen raser

Global markedsuro: - Det kan utvikle seg til noe større, til et krasj

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Marinejegernes indre liv:

Marinejegernes indre liv
Sosialantropolog Tone Danielsen har forsket på det indre liv i Marinejegerkommandoen, og levde med soldatene i halvannet år.
02:44
Publisert: