Facebook utvider og etablerer et eget kontor i Norge.

– Jeg er veldig glad for å kunne flytte teamet vårt enda nærmere våre norske merkevarer, annonsører og kreative miljøer, sier Country Manager Rune Paulseth til Medier 24.

Facebook har fra før flere norske ansatte ved det nordiske kontoret i Stockholm og ved det internasjonale hovedkontoret i Dublin. Når det nå opprettes et eget kontor i Oslo, vil dette bemannes av en håndfull ansatte.

Disse vil være konsulenter og rådgivere, som skal være tilgjengelig for Facebooks mange kunder – enten det er bedrifter, merkevarer, byråer, reklamemiljøer og mediebransjen.

– Med base i Oslo vil vi kunne fokusere enda bedre på å jobbe med merkevarer, bedrifter og kreative byråer – for å bygge gode kampanjer, sier Paulseth.

Facebook har 1,5 milliarder registrerte brukere verden over. Nye tall viser at det nå er 2,7 millioner daglig brukere av det sosiale mediet i Norge.

 

Les også: Oljeprisen stiger kraftig etter Opec-håp

Sluttet med tilfeldig surfing - tok nettkurs

- Statoil vil forsøke å fremstå fornøyd uten å faktisk være det

 

Se DNtv: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Biltest: - Hurra, hurra!

- Hurra, hurra!
Nå kommer Porsche 911 med turbo som standard. DN har kjørt den.
01:39
Publisert: