Funcom har inngått en avtale med 1C Company om en russisk versjon av Age of Conan "Hyborian Adventures".

Det opplyses i en melding torsdag.

Funcom skal stå for teknologi, serverinfrastruktur og videreutvikling av spillet. 1C Company skal lokalisere tale og tekst i spillet, samt drifte lokal kundeservice, communities og websider.

Den russiske versjonen vil lanseres i fjerde kvartal 2008, og vil være det sjette språket spillet gjøres tilgjengelig i.

Fornøyd
- 1C Company er en klar markedsleder i russisktalende regioner, og vi er overbevist om at vi har funnet den perfekte partner, sier Funcom-sjef Trond Arne Aas i en pressemelding.

Han sier selskapet allerede har levert et stort antall engelskspråklige versjoner av spillet til Russland, men at nøkkelen til suksess er lokaliserte servere og tjenester.

Les testen av spillet: Blod og bare bryster (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.