Telenors ekspansjon i India er svært lite populær blant aksjonærene, og protestene har fått selskapet til å droppe en planlagt emisjon på 12 milliarder som skulle finansiere kjøpet. Men arbeidet med planene har bare rullet videre, og nå meldes det at det siste store hinderet snart skal være overvunnet.

Telenors planer er nemlig avhengige av at de får leie plass i konkurrentenes mobilmaster. Dette skal etter planen gi rekordrask utbygging og til en helt annet pris enn hvis de måtte bygget selv.

Nå venter Telenor en "snarlig" undertegning av maste- og transmisjonsavtaler i India. Det skriver TDN Finans, som siterer presentasjonsmaterialet for Telenors resultater.

Les også: Nå stopper det for Telenor

Selskapet gjentar samtidig at de venter gjennomføring av Unitech Wireless- transaksjonen i første kvartal.

Det var på forhånd ventet at avtalen snart skal undertegnes, og at den kunne vært på plass allerede i dag.

Les mer: Kommer India-avtalen? (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.