Husk at flere av nettsidene har sider som er tilpasset flere land. For å få mest ut av valutaforskjellene må du huske å logge på eller velge den amerikanske siden.

Sjekk våre nettips her: Huskeregler for netthandel og Ikke så billig som du tror

eBay er en av nettbutikkene som er mest kjent og utprøvd av norske shoppere. eBay er intet mindre enn paradis omtrent uansett hva du er på utkikk etter. Prisene finnes i alle kategorier, men det er nok det enorme utvalget som tar pusten fra de fleste.

Og husk: Er varen brukt, slipper du å betale toll!



For deg som er på utkikk etter sportsklær og -utstyr er backcountry.com verdt et besøk. Her finner du merker som The North Face, Oakley og Burton, i tillegg til utstyr. Backcountry selger også telemark-utstyr, selv om utvalget ikke er av det mest imponerende slaget. Prisene er lavere enn i Norge, og varene leveres kjapt på døren. Ordrer over 50 dollar sendes gratis, men bare innen USA.

eBay er også kjent for godt utvalg i sportsklær og utstyr, og tramdock.com og mountain-gear.com er også verdt et besøk.



bhphotovideo.com har ifølge dem selv 170.000 produkter på lager, blant annet flatskjermer. Det kan være endel å spare på å kjøpe den nye tv-en i dollar enn i kroner. Så er det bare å håpe at tv-en tåler frakten over Atlanteren.



Harde pakker under treet er ofte en slager, og på amazon.com finner du det meste av engelske titler.



Kosmetikk, hud- og hårprodukter er noe av det mest gunstige å handle på nettet. Sider som lookfantastic.com og strawberrynet.com har blitt norske kvinners store gleder, og frisørers store skrekk. Her finner du de fleste merkene, til mye lavere priser enn du må ut med i Norge.



Nettsidens navn sier vel det meste - på eluxury.com finner du flere av de mest kjente designerne, og kan shoppe vesker, klær og tilbehør uten å måtte forholde deg til de snørrhovne ekspeditrisene i butikken. eluxury.com har til og med salg innimellom.

Saksfifthavenue.com tilbyr det ypperste av designere, og har egne "Holiday Gift Guides"-sider for den som trenger hjelp til å få fart på kredittkortet.

Ønsker du enda litt drøyere luksus, kan du også handle direkte fra nettsidene til designerne, blant annet mulberry.com, jimmychoo.com, burberry.com og marni.com.



En kvinnes beste venn finner du også på nettet, blant annet hos tiffany.com. Her har de for sikkerhets skyld gjort det enkelt å fylle ut sin egen ønskeliste.





Kjeden BestBuy selger elektronikk til de laveste prisene i USA. Nettbutikken sender ikke varer til adresser utenfor USA, men da kan du ta veien om for eksempel jetcarrier.com som sender varen videre hjem til deg i Norge.

Hammacher.com er et godt alternativ for den lekelystne. Her kan du kjøpe golfsimulatorer, snøkanoner og en liten minibank, slik at barna kan lære seg hvor pengene kommer fra.

Luksusdyrene kan finne elektronikk som passer livsstilen på shinyshiny.tv. Her finner du de heteste designmobilene, spesiallagde pc-vesker. Nettsiden har også en egen seksjon for "naughty toys".(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.