11.05.2023 Slik får du perfekt pavlovabunn til 17. mai Sverre Sætre slår et slag for porsjonskaker til årets 17. mai-dessert – og forteller om den største feilen hjemmebakere gjør med pavlovabunnen.
14.12.2022 Førjulsklassikeren absolutt alle kan få til Du trenger ikke lage mat engang, bare ta en kjapp tur på butikken.
07.07.2022 Denne rosa stilken kommer med løfter om sommer Når rabarbraen er klar, er det gode ting i vente.
12.05.2022 17. mai-kaker med vaniljekrem i hovedrollen Sverre Sætre velger vaniljekrem i stjernerollen når han komponerer årets 17. mai-kaker. Se oppskriftene her.
07.04.2022 Slik lager du årets beste påskegodsaker Med kjøpemarsipan og gelatin byr Sverre Sætre på den søteste påske.
21.10.2021 På denne restauranten er garnityr strengt forbudt Kokeboken «The Book of St. John» demonstrerer hvor langt man kommer med sunn fornuft, en flaske eau de vie og godt vertskap.
10.06.2021 Slik lager du Sverre Sætres kuleis Is kan smaksettes med hva du vil. Og har du ikke iskremmaskin, behøver du ikke fortvile.
03.06.2021 Trøstemat: Konditoren pøser på med alt som er godt For hvem lengter ikke etter noe søtt og fett når trøsten synes langt unna?
12.05.2021 Drikke til 17. mai – her er det beste fra Norge Når nasjonaldagen skal feires, hva er vel mer naturlig enn å gjøre det med det beste av norsk drikke?
24.02.2021 Meretes utvalgte: En perfekt mat- og vinkombinasjon Alle bør prøve Moscatel de Setubal til cremé brulée.
17.12.2020 Eventyrlige julegodter i siste liten Hvordan smaker Keiserens nye klær? Eller Snekker Andersens jul? Sverre Sætre lager juledessert og julegodter med en eventyrlig vri.
27.03.2020 Slik kan du lage stjernerestaurant hjemme Føler du deg innestengt? Har du tid til overs? Her er et knippe forslag til luksusmåltider du kan lage og servere selv.
19.03.2020 Slik lager du Michelin-dessert selv Tid, presisjon og urnorske ingredienser er nøkkelen til å lage Michelin-kokk Christopher Davidsens beste dessert.
19.12.2019 Oppskriften på en søt jul Her er Sverre Sætres oppskrifter på makroner, julemarsipan, multekrem – og riskremkake.