21.07.2016 Verdens ukronede grillkonge Det kullfyrte kjøkkenet til Asador Etxebarri er kåret til verdens tiende beste restaurant. – Det finnes ingen renere og mer naturlig måte å tilberede råvarene på, sier Victor Arguinzoniz.
03.07.2016 Den perfekte sausen til grillen Uten en god saus blir grillmaten tørr. Prøv Simon Weinbergs smørsaus.
07.06.2016 Prøv noe nytt til grillkjøttet Pinnebrød, nypotetsalat eller grillbakte asparges? Her er tre gode oppskrifter på tilbehør til grillfesten.
27.05.2016 Prøv sjømat på grillen Grillet kamskjell, hummer eller makrell? Få toppkokkenes beste sjømatoppskrifter til grillkvelden.
26.06.2015 Tre gode grunner til å fyre opp grillen Grillet kjøtt kan bli et festmåltid med riktig vin. Tre druer er som skapt for sommerens grillefest.