08.12.2023 Fritidsklubb – med god mat Nabolagsstedet 200 er litt som en fritidsklubb for voksne – med god mat for de som blir sultne.
17.11.2023 Grotto: Kjærlighet ved første bit En perfekt, grønn salat og et sus av en annen verden. Grotto på Sankthanshaugen føles som en god, varm, klem i høstmørket.
16.12.2022 La osten skinne! På osterestauranten Melun er servitørene forunderlig sparsomme med sin kunnskap om ost og vin.
11.11.2022 Savage: En av Oslos beste gourmetdealer Restaurant Savage har høye ambisjoner. Og gjør det absolutt beste ut av både ålefett, blekksprut og pinnsvinsopp.
28.10.2022 Tvangsfôret med hummer Bland like deler luksusmat og nattklubb. Tilsett en dose tivoli og smak til med sex. Velkommen til Punk Royale.
14.10.2022 I Kina spiser de furu Når Yunnan-provinsen og Hordaland møtes, blir det tidsriktig. Banzha er Bergens nye obligatoriske stopp.
07.10.2022 Restaurant Hyde: Røff matglede Noen liker staffasje og glitter. Andre koser seg mest i mer nedpå omgivelser. Restaurant Hyde er for dem.
30.09.2022 Walaker hotell: Perfekt destinasjon for livsnytere Historien sitter i veggene og kjelleren er full av champagne. Det er umulig å mislike 2022-utgaven av Walaker hotell i Solvorn.
23.09.2022 Parisisk sjarm og et skattkammer av et vinkart i en av Bisletts sidegater Det er trangt på Pontus Dahlströms bistro Kolonialen. Men gud bedre, så trivelig.
16.09.2022 Juvet hotell: Vilt og vakkert i Valldal De fleste kommer til Juvet landskapshotell for roen og utsikten, men man må jo ha mat også. Flaks at hotellet ligger midt i matfatet.
09.09.2022 Restaurant Söl: Naturlig rogalending En enkel liten siddis med noen klisjeer på lager, har sjarm nok til å imponere store amerikanske penger.
02.09.2022 Brasserie Rivoli: Søte franske toner i skyggen av Munch Kari Innerås brasserie leverer selv i en støyende fullsatt midtuke.
12.08.2022 Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd God mat og lekre omgivelser klarer ikke helt dekke over samlebåndsfølelsen på Sawan.
24.06.2022 Restaurant Signalen: Verdt en utflukt Dag Tjersland serverer sommermat i krysningspunktet mellom ultralokalt og italiensk på Nesodden.
13.05.2022 Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Nesten slår ingen mann av hesten. Men ved kompromissløse Grezzo er det sannelig ikke langt unna.
29.04.2022 Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Britannias hverdagsrestaurant disker opp brasserieretter med fransk finfølelse.
22.04.2022 Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting Restaurant Eiks menykonsept er egnet til å stille spørsmålet: Hva er egentlig en rimelig restaurant?
23.09.2022 Parisisk sjarm og et skattkammer av et vinkart i en av Bisletts sidegater Restaurantguiden