28.03.2020 Maten som gjør seg selv bedre Her er rettene som gjør seg selv bedre med tiden det får stå og kose seg. Jo bedre tid – dess bedre resultat.
14.02.2017 - Gjestene skal vente på fisken, ikke omvendt Når skreien er på sitt beste, gjelder det å gjøre stas på den, mener Bent Stiansen.
31.01.2017 Husker du 80-tallsklassikeren? Fylte grønnsaker er god restemat, som blir ekstra smaksrike i ovnen.
27.11.2016 – Søndag er fetetid Ingenting er som å skyte sin egen elg. Men å bruke opp alt kjøttet uten å gå lei, er en annen sak. Bent Stiansen gjør selv elghakket til en lekker søndagsmiddag.
13.11.2016 – Jeg er sikker på at på farsdagen blir selv vegetarianere biffspisere Slik lager Bent Stiansen farsdagsbiff med hele fire sauser.
06.11.2016 – Den som finner flest pepperkorn har vunnet Gjør fårikålmiddagen til en familiekonkurranse med Bent Stiansen
23.10.2016 Det billigste kjøttet gir den beste gryten Med lammebog og kefir tryller Bent Stiansen frem søndagsmiddag med provencalsk tilsnitt.
16.10.2016 Oktober er hummermåneden I hummersesongen bryter Bent Stiansen sin egen regel om å unngå forrett til søndagsmiddagen. Slik utnytter han hele hummeren.