05.01.2024 Her er Røkkes nye jaktmarker Turer med ekskona, mektige jaktlag og ny base på et fasjonabelt slott i Sverige. Slik er Kjell Inge Røkkes nye liv som skatteflyktning.
19.10.2022 Meretes utvalgte: Viltvinkupp Yves Cuilleron har kommet med en god og rimelig syrah fra Rhône.
24.03.2022 Slik endte skogens søteste som høstbart overskudd I fjor ble det skutt rundt 15.000 harer i norske skoger. Ble harene «høstet av naturens overskudd» – eller er det mye brukte begrepet en økologisk kortslutning?
28.10.2015 Prøv dette med villanden Heidi Bjerkan synes den norske villanden kommer best ifra det med litt asiatisk hjelp.
21.10.2015 - Reinsdyrkjøttet er helt magisk Tørket, røkt, som suppe, i gryte eller som skank å pille på. Les mesterkokk Heidi Bjerkans oppskrifter på reinsdyrkjøtt.
14.10.2015 Hjort er hjort, spist er spist Kjøttet er mørt, magert, smaksrikt, er godt i pølse, i gryte, som stek og gravet.
07.10.2015 Prøv noe nytt med elgkjøttet Skogens konge kan brukes til langt mer enn stek og karbonader. Her er Heidi Bjerkans to favoritter med elg.
06.10.2015 Snart får du ferskt reinsdyrkjøtt i butikken Hittil har alt reinsdyrkjøttet Finnmark Rein produserer havnet i frysedisker landet over. Nå selger den største reinprodusenten det beste kjøttet ferskt.
30.09.2015 Trikset som gjør rypene saftige Heidi Bjerkan fra Restaurant Credo gir deg sine beste rypeoppskrifter.