Årets stjernedryss slippes først mandag, men allerede lørdag kveld fikk Hellstrøm personlig en telefon fra Michelin med beskjed om at restauranten hans får tilbake den andre stjernen som restauranten mistet i fjor.

– Dette er en fantastisk hyggelig nyhet. Det er som å få Oscar for beste mat, vin og prestasjon. Da jeg fikk telefonen for ett år siden om at vi mistet den ene stjernen ble jeg skikkelig sjokkert, for jeg har alltid ment at vi har mat og service som ligger i en klasse som absolutt tilhører tostjernersklasen, sier en glad Eyvind Hellstrøm til Aftenposten.no.

Han er på tur til Frankrike, der han fredag hadde et såkalt gjestespill der han laget mat til 40 personer på en liten bistro i Burgund. Men sjefen var på telefonen hjem med instruks til staben på Bagatelle om å åpne en stor flaske champagne.

– Jeg skal feire på samme måte selv, med gode venner, sier han. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.