Som følge av at Eyvind Hellstrøm har sagt opp som Bagatelle-sjef, forlater hele staben gourmetrestauranten til nyttår, skriver Dagens Næringsliv.

Staben består av rundt 20 personer.

- Vi som jobber her er som en familie. Når selve kjernen forsvinner, er det naturlig at alle andre også går, sier restaurantsjef Niklas Johansson til DN. Han har vært på Bagatelle i tre og et halvt år.

Vinansvarlig Mads Kleppe poengeterer at de som jobber på Bagatelle er unge ambisiøse personer som ikke vil ha noen problemer med å få ny jobb.

Les DNs siste anmeldelse fra Bagatelle: Bagateller som teller

Ser ingen fremtid for Bagatelle

Kleppe sier det faktisk var stamgjestene de rettet tankene mot når dette først ble kjent.

- Noen stamgjester spiser hos oss to ganger i uken. Det blir flott å møte stamgjestene en siste gang og si farvel, men det blir nok også vemodig, forteller Kleppe til DN.

Søndag kveld hadde hverken DN eller Eyvind Hellstrøm hørt noe fra hovedeier Christian Sveaas.

Eyvind Hellstrøm tror det blir vanskelig å drive Bagatelle videre med mindre Sveaas har en backup. Heller ikke Kleppe eller restaurantsjef Niklas Johansson ser noen fremtid for Bagatelle.

DN tv:

Les også: Hellstrøm ferdig på Bagatelle etter krangel

Les også: Verdensmester Geir Skeie blir DN.no-kokken

DNtv - Hellstrøms krav til gode restauranter:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.