Det skriver Bergensavisen (BA).

Kjøttbasaren ligger sentralt i Bergen ved siden av Fisketorget. Det har vært flere restaurantkonsepter i første etasje i bygget etter at det ble bygget om fra kjøttbasar til butikk- og restaurantbygg. De siste årene har Egon holdt til i første etasje.

Egon-kjeden mener at de i kontrakten de har med huseier skal være eneste restaurant i Kjøttbasaren. Men huseier har leid ut lokaler i andre etasje til Den lille hanseater i fjor, og neste uke åpner fiskerestauranten 1877. Det har fått Egons folk til å se rødt.

Kjøttbasaren mener at de er i sin soleklare rett til å leie ut til hvem de vil.

- Vår filosofi har fra dag én vært å gjøre Kjøttbasaren til et mathus, med en miks av ulike serveringssteder og butikker, sier daglig leder for Kjøttbasaren Fredrik Isdahl til BA.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.