-Bygg balkong, og verdien stiger inntil 600.000 kroner, hevder megler og daglig leder Iver Graff i Krogsveen overfor Finansavisen.

Nå oppfordrer Graff flere sameier i Oslo sentrum til å foreslå bygging av balkonger. Selv om forslaget hans koster mellom 80.000 og 120.000 kroner for hver bolig, mener han investeringen i de fleste tilfeller gir en betydelig verdistigning.

50 prosent frafall
-Jeg opplever at 50 prosent av interessentene faller fra budrunden på en leilighet dersom den ikke har balkong, sier Graff til avisen.

Graff sier han ville foreslått å bygge balkong på første styremøte i sameiet hvis han hadde bodd i Oslo.

-Lønnsomheten av å bygge balkong er avhengig av størrelsen på leiligheten og verdi. Men jeg tror likevel det lønner seg for ett-roms-leiligheter, eller en leilighet på østkanten, som er langt billigere enn på vestkanten, sier Graff til avisen.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.