Notar Stovner, som har fire ansatte, er et av de 36 selskapene i Notar-kjeden som tirsdag slås konkurs.

Les saken her: Massenedleggelse i Notar

Meglerassistent Hasnain Shah har jobbet i ett år hos selskapet, og er fortvilet over situasjonen.

- Jeg har jobbet veldig hardt for dette firmaet her i et år og nesten ikke hatt fri. Og dette er takken. Helt jævlig, sier Shah til DN.no.

Kritiserer manglende informasjon
Han kritiserer ledelsen for manglende informasjon og støtte i det som nå kommer til å bli en tøff tid.

- Det siste vi hørte fra ledelsen var i 20-tiden i går. Da sa de at ingenting var avklart, men at det ville komme en avkl#229 i løpet av noen dager. Jeg fikk mer informasjon ved å se tv-nyhetene klokken 21, for å si det sånn, sier Shah.

Meglerassistenten forteller at situasjonen endret seg drastisk da ledelsen ble byttet ut for noen måneder siden.

- Det var langt bedre da jeg startet. Det som har skjedd den siste tiden, er at de har lagt ned kontor etter kontor. Det føles som om alt går i dørken, sier han.

Tips oss om saker!

- Ingen sympati for oss
Det var DN.no som fredag morgen avslørte at Notars hovedbankforbindelse, Nordea, hadde stengt drifts- og lønnskonti til 24 av selskapene i Notar-kjeden.

Les saken her: Notar klarer ikke betale ut lønn

Fordi også morsselskapet har likviditetsproblemer, har over 100 ansatte i Notar ennå ikke mottatt lønn for november.

- Dette er den verste tida noe sånt kunne skjedd, og det er ingen tvil om at vi får det tøft nå. Jeg tror ikke ledelsen har noen sympati for oss overhodet, sier Shah.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.