I intervjuet som Fox News skal sende søndag, spør TV-vert Bill O'Reilly den amerikanske presidenten om han respekterer Putin.

- Jeg respekterer ham, men jeg respekterer mange mennesker, svarte Trump i utdragene av intervjuet som er sluppet på forhånd.

- Det betyr ikke at jeg kommer til å komme overens med ham, påpeker presidenten, som flere ganger tidligere har hyllet Russlands mangeårige leder.

- Men han er jo en drapsmann, innvender O'Reilly.

- Det finnes mange drapsmenn. Vi har mange mordere. Hva tror du? At landet vårt er så uskyldig? svarer Trump.

Videoklippet kuttes deretter, og det vites ikke om presidenten utdypet resonnementet.

I et annet utdrag blir Trump spurt om påstandene om omfattende valgfusk som presidenten og hans stab har framlagt uten noen bevis.

-Mange folk har stått fram og sagt at jeg har rett, svarer Trump.

Når O'Reilly presser ham til å oppgi dokumentasjon for påstandene, som er blitt avvist av myndighetene, dukker presidenten unna på sedvanlig vis:

-Vi kan være babyer, men når du ser på registreringslistene så har du ulovlige, du har døde folk, det er en skikkelig dårlig situasjon.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.