På ekstraordinær generalforsamling 10. januar skal det velges representanter til valgkomite og bedriftsforsamling i Norske Skog. Unionen AS ønsker som en av selskapets største enkeltaksjonærer å være med å ta ansvar med representanter i selskapets styrende organer.

- Vi forholder oss til reglene for god eierstyring, og er i direkte dialog med valgkomiteen i Norske Skog i forkant av generalforsamlingen. Siden det har oppstått usikkerhet om Unionens holdning til bedriftsforsamlingens nestleder, ønsker vi å presisere at vi har meddelt valgkomiteen at vi har full tillit til Idar Kreutzer, og ønsker ham gjenvalgt som medlem av bedriftsforsamlingen, sier styreleder Ove Gusevik i Unionen AS i en pressemelding.

Unionen AS har foreslått Petter A. Stordalen som representant i Norske Skogs valgkomite, og Uta Stoltenberg og Jan Grini som medlemmer av bedriftsforsamlingen i selskapet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.