Etter er sterk åpning på uken, er det usikkerheten og pessimismen som råder på Wall Street.

Før børsåpning onsdag viste ordreinngangen for varige goder en oppgang på 2,2 prosent i februar, mot en ventet en oppgang på 3,0 prosent. Tallene la en demper på børshandelen.

- Det er ikke nok for markedet at makrotallene møter forventningene. De må slå forventningene, sier Guy LeBas, sjefstrateg i Janney Capital Markets til CNN Money.

Venter på kvartalstallene
Svake impulser fra resten av verden bidro også til utviklingen i USA. I Europa holdt de store børsene seg stort sett i negativt terreng og i Asia ble handelen preget av markert nedgang på kinesiske børser.

Ifølge CNN Money venter investorene nå på harde fakta fra selskapene. I en situasjon der makrotallene ikke er entydige, venter man nå på førstekvartalstallene for å få klarhet i hvordan ståa i økonomien egentlig er.

De første kvartalstallene kommer ikke før om to uker.

- Markedet ser ut til å trekke pusten i dag. Investorene venter på den neste store driveren, sier Ryan Detrick, seniorstrateg i Schaeffer's Investment Research, til CNN Money.

Råvarefall
Råvaremarkedene trekker også ned. Prisene på både olje og metaller faller kraftig i dag. Ved stengetid på de amerikanske børsene handles et fat Nordsjøolje til 124 dollar, en nedgang på 1,40 dollar fra igår.



Nøkkelindeksene ved stengetid: