Det europeiske stabiliseringsfondet (EFSF) mener Moody's nedgradering av kreditt-utsiktene til fondet ikke overskygger tilliten de har i markedet. Det opplyser Klaus Regling, som er leder for Det europeiske stabiliseringsfondet (EFSF), i en melding onsdag.

- De negative utsiktene overskygger ikke faktumet at til tross for volatile markedsforhold, så er EFSF en veletablert og tillitsfull utsteder, som gjenspeiles i vår seneste seksmåneders auksjon som ble plassert med en negativ effekt rente på -0,0113 prosent, sier sjefen i en melding.

Kredittvurderingsbyrået Moody's endrer utsiktene for EUs krisefond EFSF fra stabilt til negativt, dagen etter at det samme ble gjort for tre av fondets viktigste garantister.

Les saken: Negative utsikter for EUs krisefond (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.