Oljeservicevirksomheten Beerenberg nedbemanner med rundt 250 ansatte, inkludert ansatte i administrasjon og i prosjekter, melder Sysla.no.

- Vi har dessverre en overkapasitet av personell. Vi forstår at dette er en vanskelig situasjon for våre medarbeidere, og selskapet vil gjøre sitt ytterste for at våre medarbeidere skal oppleve saksgangen som en ryddig prosess, sier kommunikasjonssjef Ole Klemsdal til Sysla.

Nedbemanningen skal være konkludert innen utgangen av året, og selskapet kan ikke utelukke en ny nedbemanningsjustering i 2017, fremgår det.

Beerenberg, tidligere D&F Group, leverer installasjons- og vedlikeholdstjenester innenfor isolering og overflatebehandling samt stillas offshore. Selskapets hovedkontor er i Bergen.

Beerenberg eies av det britiske oppkjøpsfondet Segulah IV. L.P. og ledelsen, som kjøpte selskapet fra det norske oppkjøpsfondet Herkules Capital i 2013. Herkules hadde da eid virksomheten siden 2006.

Les også: Ingeniører kan miste jobben med ny forskrift

- Saudi snakker opp oljeprisen  

Wilhelmsen og Wallenius lager shipping-gigant (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv: - Anbefalt fra DNtv:

- Tenk deg om før du låner til pipa
DNs Bård Bjerkholt kommenterer boligprisene.
03:31
Publisert:
 

Bruker tacos mot Trump
Da en Trump-støttespiller advarte mot meksikanske taco-boder på hvert gatehjørne, ble det fart i presidentkandidat Gary Johnsons tilhengere.
01:38
Publisert: