Truls Oma Erichsrud i DnB Markets har laget en oppdatert oversikt over tapte arbeidsplasser i oljeindustrien. Den viser at 702 personer mistet jobben mellom juni og august, skriver Stavanger Aftenblad.

Et nøkternt anslag over innrapporterte nedbemanninger i oljeindustrien viser at 22.459 jobber er registrert varslet nedbemannet. 17.256 av dem er faste jobber. Listen er basert på bedriftenes egne innrapporteringer.

Et høyere anslag viser at tallet kan være enda høyere. Senest tirsdag ble det kjent at Halliburton kutter 113 stillinger, de fleste i Bergen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv: Kinesere luksusshopper i Norge

Kinesere luksusshopper i Norge
Klokker av merket Rolex og Patek Philippe til over hundretusen kroner: Kinesiske turister på luksusshopping i Oslo vet hva de vil ha. Gruppen utgjør omlag 80 prosent av de utenlandske kundene, og butikken har derfor egne ansatte som snakker språket.
01:07
Publisert: